1) Ο σύλλογος μας ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων 2023 με απολογισμό επτά μεταλλίων, έξι πέμπτες θέσεις και καλές παρουσίες από τους υπόλοιπους αθλητές μας καταλαμβάνοντας την 37η θέση ανάμεσα σε 70 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Δεύτερη Θέση και Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Μπιρμπάκου Έλενα, Μπιρμπάκου Ευγενία, Χαλβατζόγλου Κων/νος και Χαλβατζόγλου Δημήτριος.

Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Γραμματικός Χρήστος, Βερούσης Φίλιππος και Χαλβατζόγλου Κων/νος.

Πέμπτη θέση χάνοντας στον μικρό τελικό κατέκτησαν οι: Γραμματικός Χρήστος, Λουκόπουλος Βασίλης, Ρήγας Νικόλαος, Στεφανίδης Ιωάννης, Στάμου Σταυρούλα και Χαραλαμπάκης Ιωάννης.

Συμμετείχαν με καλή παρουσία οι: Βερούσης Γιώργος, Γεωργίου Κων/νος, Ζέρβας Ιωάννης, Κρισίλια Αθανασία, Λουκοπούλου Παρασκευή, Λουκοπούλου Όλγα, Μερκουριάδης Ιωάννης, Μερκουριάδης Γιώργος, Τουλίτσης Μάξιμος Χαρουπικάς Χρήστος και Τρίκας Γιαννίκος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια, την υπομονή και το ήθος τους.

Οι αθλητές/τριες που προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν με την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Μαυροβούνιο θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΕΛ.Ο.Κ.

 

2) Το Σάββατο 8/4 ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει  εξετάσεις προαγωγής ζώνης στο γυμναστήριο. Στις 10:00 από την Άσπρη έως Πράσινη Ζώνη και στις 12:00 από την Μπλέ και άνω.

 

 

Με τιμή το Δ.Σ  του Συλλόγου